Over ons

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van ons werk, aan de veiligheid van ons personeel en andere belanghebbenden. Daarbij hechten we veel waarde aan een gezonde leefomgeving én een schoon milieu. Het verwijderen van asbest vereist daarom een professionele aanpak en moet voldoen aan belangrijke kwaliteitsstandaarden. Vandaar dat wij voldoen aan alle wettelijke richtlijnen en deze ook strikt naleven.

Klik voor meer informatie over (internationale) wetgeving over asbest op onderstaande link.
Asbestregels

Algemene regels

Het beroepsmatig gebruik van asbest is vanaf 1 juli 1993 in (vrijwel) alle gevallen verboden.

Daarbij mogen particulieren met ingang van 1 september 1998 geen asbesthoudende materialen verwerken of her-verwerken. Asbest dat vroeger is gebruikt bij gebouwen en objecten moet afhankelijk van de situatie verwijderd of afgedekt worden. Bij sloop moet het asbest altijd worden verwijderd. Op den duur zal daarom geen asbest meer in de directe leefmilieu aanwezig zijn.

Meer informatie

Klik voor meer informatie over (internationale) wetgeving over asbest op de onderstaande links
Crijns Asbestsanering hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar werk, aan de veiligheid van haar personeel en andere belanghebbenden. daarbij hecht Crijns Asbestsanering veel waarde aan een gezonde leefomgeving én een schoon milieu.

Het verwijderen van asbest vereist daarom een professionele aanpak en moet voldoen aan belangrijke kwaliteitsstandaarden. Vandaar dat wij voldoen aan alle wettelijke richtlijnen en deze ook strikt naleven.

BEN JE ER KLAAR VOOR?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP, OF GEEF ONS JE MENING!

Copyright © Designed by Designkru. & Developed by Movaworks. All Rights Reserved.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram